Gjejhallall.com | Sallameri dhe suxhuk hallall nga kosova |

Biznese - Produkte Mishi

gjejhallall.com

Sallameri dhe suxhuk hallall nga kosova

Postuar Nga

Sallameri dhe suxhuk hallall nga kosova

25.09.2014


Ne sjellim nga kosova produkte mishi halall. Suxhuk shtepiak, suxhuk meka, parizier vici dhe pule, proshute vici,speca me ajke, djath sharri. Tek ne do te gjeni edhe produkte te tjera. Jeni te mirseardhur


Vilma
25 Sep 2014

Beni shitje me pakice se nese po, cili eshte emri i dyqanit se shoh vetem nje adrese te pergjithshme ..?

fredi
26 Sep 2014

Po bejme shitje me pakice dhe me shumice. Emri eshte Bulmetore dhe sallameri kosove. Nese e keni parasysh eshte tek rr,vath koreshi ku eshte edhe nje treg fshataresh. eshte diku ne mes te rruges.

Admin
26 Sep 2014

Per adresen e sakte te dyqanit klikoni siper tek harta e google maps, beini zoom dhe do te gjeni pozicionin real te dyqanit

Komento