Gjejhallall.com | Gama - ElectronicsPrishtinë Arkë Dhe Shitje |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Gama - ElectronicsPrishtinë Arkë Dhe ShitjePostuar Nga

Admin

15.05.2014Gama - ElectronicsPrishtinë

Arkë Dhe Shitje

KUSHTET:
-Shkolla mesme obligative
-Njohja e punes elemetare me Kompjuter obilgative
-Pervoja e punes e dëshirushme
-Gjuha Angleze e dëshirushme
-Orari I plote
-Paga sipas marrveshjes.

Dorëzone Cv ne arken e njesis Gama – Prishtinë ose dergo ne ket email : xhelal@gama-electronics.com

Rruga “Bill Clinton” (Te ura – rrethi per Fushkosove)

AFATI I KONKURSIT:
deri 25.05.2014

Gama - Electronics

Komento